Elsingovi strokovnjaki v vlogi predavateljev na izobraževanjih panožnih zvez

Elsingovi strokovnjaki v vlogi predavateljev na izobraževanjih panožnih zvez logo izs etz

Tudi v letu 2023 smo z Inženirsko zbornico Slovenije (IZS) in Elektrotehniško zvezo Slovenije (EZS) nadaljevali uspešno sodelovanje pri izobraževanjih s področja protieksplozijske zaščite. Na strokovnih izobraževanjih obeh panožnih zvez smo lani v vlogi predavateljev gostovali trije Elsingovi strokovnjaki, in sicer direktor Jurij Božič, tehnični direktor Janez Kokalj ter tehnični svetovalec za protieksplozijsko zaščito Vili Granda.

Aprila smo sodelovali na dvodnevnem obnovitvenem seminarju za preglednike električnih inštalacij in inštalacij za zaščito objektov pred delovanjem strele (program NNELI), ki ga je organizirala Elektrotehniška zveza. Seminar je potekal 13. in 14. aprila v tovarni Metrel v Horjulu, kjer je Janez Kokalj predstavil temo Lastnovarna oprema in inštalacije, Jurij Božič pa je predaval na temo Električna oprema in inštalacije v eksplozijsko ogroženih okoljih.
Isti tematiki se je Jurij Božič posvetil na dvodnevnem obnovitvenem seminarju za pooblaščene inženirje elektrotehnike, ki je na sedežu Obrtne zbornice Domžale v organizaciji Elektrotehniške zveze potekal 6. in 7. decembra.
S predavanjem Specifičnosti projektiranja v eksplozijsko ogroženih okoljih je Jurij Božič sodeloval tudi na obnovitvenem seminarju za pooblaščene inženirje elektrotehnike, ki je v organizaciji Inženirske zbornice Slovenije potekal 19. in 20. decembra.
Skozi vse leto je Vili Granda sodeloval na več izobraževalnih dogodkih v organizaciji Elektrotehniške zveze Slovenije in slušatelje seznanjal z novostmi s področja protieksplozijsko zaščitene opreme in inštalacij.

Več na povezavah:
https://www.izs.si/izobrazevanja/izs-izobrazevanja/
http://www.ezs-zveza.si/objave/

Elsing Inženiring Splošno