Kolektor Sisteh je praznoval 30-letnico uspešnega delovanja

Okrogli jubilej so 30. novembra slovesno obeležili s praznovanjem v ljubljanskem hotelu Four Points by Sheraton Mons, kjer smo skupaj z njimi praznovali in se veselili tudi sodelavci podjetja Elsing Inženiring. Naše partnerstvo sega na sam začetek ustanovitve obeh podjetji in neprekinjeno traja vse do danes. Ob jubileju smo partnerjem s ponosom iskreno čestitali in jim namenili naslednje misli:

»V skoraj 30-letnem sodelovanju smo skupaj ustvarili prepoznaven, lahko rečem kar unikaten model poslovnega sodelovanja, ki je dobro sprejet na slovenskem tržišču. Začeli smo z dejavnostjo tehničnega svetovanja na področju nizkonapetostne opreme, ki smo ga po nekaj letih razširili še na zahtevno področje protieksplozijske zaščite. Zaradi različnosti smo za vsako od omenjenih področij vzpostavili specifičen model sodelovanja.

Verjetno marsikoga zanima, s kakšnim motivom je svetovalno inženirsko podjetje sploh vstopilo v tak poslovni odnos. Glavni motiv je po 30 letih našega bogatega sodelovanja še vedno isti: od vrhunskih nemških proizvajalcev opreme, ki kreirajo svetovni razvoj in trende posameznih področji, želimo pridobivati najbolj aktualno inženirsko znanje in ga uporabljati pri svojih vsakodnevnih projektih. Upamo si reči, da je tudi Kolektor Sisteh v nas našel strokovnega in zanesljivega partnerja, ki se dosledno drži dogovorjenega in delo opravi hitro, profesionalno in brezhibno. Verjamemo, da skupaj ustvarjamo sinergijske učinke in jih na zadovoljstvo Sisteh-ovih in Elsing-ovih naročnikov učinkovito prenašamo v prakso.

Kadar stvari delujejo, pa čeprav so stare že 30 let, jih je po mojem mnenju vredno razvijati in ohranjati tudi v naprej. Tako dolgo poslovno sodelovanje lahko preživi, podobno kot zakonska zveza, samo na temeljih dobrega sodelovanja, medsebojnega spoštovanja in zaupanja, pogosto pa tudi odrekanja.

Zaposlenim v podjetju Kolektor Sisteh v imenu sodelavcev Elsinga čestitam za vse dosežene rezultate in jim želim še veliko uspešnih let. V čast in zadovoljstvo nam je sodelovati z vami.«

Jurij Božič
Direktor Elsing Inženiringa

Elsing Inženiring O podjetju, Splošno