Elsingovi strokovnjaki v vlogi predavateljev na izobraževanjih panožnih zvez

Elsingovi strokovnjaki v vlogi predavateljev na izobraževanjih panožnih zvez logo izs Elsingovi strokovnjaki v vlogi predavateljev na izobraževanjih panožnih zvez logo ezs

Inženirska zbornica Slovenije (IZS) in Elektrotehniška zveza Slovenije (EZS) sta dve glavni panožni zvezi, ki skrbita, da (elektro)inženirji ohranjajo stik z novostmi in osvežujejo svoje znanje. Omenjenih izobraževanj se strokovnjaki iz Elsinga redno udeležujemo, pogosto pa stopimo kar za predavateljski pult. Biti v vlogi predavatelja je za nas priznanje in hkrati odgovornost, saj želimo svojim kolegom prenesti aktualno znanje na najboljši možen način. Lani smo z obema zvezama nadaljevali plodno sodelovanje na področju izobraževanj in izvedli več video izobraževanj.

Na dvodnevnem obnovitvenem seminarju za pooblaščene inženirje elektrotehnike, ki je v organizaciji Inženirske zbornice Slovenije potekal 15. in 16. decembra 2021, je Jurij Božič, direktor Elsing Inženiringa, predstavil temo Specifičnosti projektiranja v eksplozijsko ogroženih okoljih.

Vili Granda je z novostmi s področja protieksplozijsko zaščitene opreme in inštalacij sodeloval na več izobraževalnih dogodkih Elektrotehniške zveze Slovenije.

 

Več na spodnjih povezavah:

https://www.izs.si/izobrazevanja/izs-izobrazevanja/?education=I-0085/2020

http://www.ezs-zveza.si/objave/

Elsing Inženiring Izobraževanja