Številčnejši in pomlajeni – pripravljeni na nove skupne uspehe

Spoštovani partnerji, cenjeni naročniki, s ponosom vam sporočamo, da smo okrepili in pomladili našo strokovno ekipo in da se novih projektov odslej lahko lotevamo še hitreje, celoviteje in še bolj zavzeto. Ne glede na to, pred kako zahteven ali obširen izziv nas boste postavili, bomo zanj poiskali odgovore z ekipo strokovnjakov, ki se je okrepila za štiri nove sodelavce in po novem šteje 26 članov.

Pridružili so se nam štirje novi inženirji: izkušeni projektant, pooblaščeni inženir, Boštjan Štih, univ. dipl. inž. el., izkušeni avtomatik, Peter Šilak, univ. dipl. inž. el., ter dva mlada bodoča inženirja, absolventa elektrotehnike, Žiga Loboda in Marijan Capuder.

Pri podjetju Elsing vselej poudarjamo, da so ključna prednost našega podjetja odlični zaposleni, strokovnjaki, ki jih odlikujejo bodisi dolgoletne izkušnje, bodisi svež pristop in mladostna inovativnost. V Elsingu imamo oboje – modrost izkušenj in zagnanost mladih. Vselej se trudimo, da bi našim zaposlenim zagotovili najboljše pogoje dela in jih podprli pri njihovem strokovnem in osebnem razvoju. Morda tudi zato naše podjetje beleži izjemno nizko fluktuacijo zaposlenih. V zadnjih 10 letih nas je zaradi nove zaposlitve zapustilo 1 oseba, pridružilo pa se nam je 12 novih sodelavcev.
Za vas bomo še naprej pripravljali zanesljive in temeljite procesne rešitve. Tudi zaradi naše številčnejše ekipe sodelavcev ste lahko prepričani, da boste dobili najboljšo možno storitev v dogovorjenem času. S tako razširjeno in pomlajeno ekipo smo pripravljeni za nove skupne uspehe.

Elsing Inženiring O podjetju