Informator številka 50 informator 50 b

Informator številka 50

Skupaj s strokovnjaki Kolektor Synateca smo izdali jubilejno 50. številko našega glasila, v katerem strankam in partnerjem predstavljamo novosti in dobre prakse, za katere menimo, da so zanimive za širši krog strokovne javnosti. Ob tem jubileju smo veseli, da nam v vsem tem času ni zmanjkalo ustvarjalne energije in da so med avtorji glasila še vedno tudi pobudniki tega projekta.

V tej številki revije Brane Bevc, direktor Inženiringa, predstavlja našo zanimivo referenco. Kot dobavitelji opreme smo sodelovali pri izgradnji ČHP Avče. Dobavili smo tipsko testirane stikalne bloke xEnergy, skupne priključne moči porabnikov več kot 3 MW, ki napajajo pomožne sisteme črpalne postaje, ter frekvenčne pretvornike in mehke zaganjalnike Danfoss.
Matej Kastelic, projektant Elsing Inženiringa, predstavlja zanimiv kompaktni merilno komunikacijski modul NZM-XMC, ki ga lahko dogradimo h kompaktnim odklopnikom, z njim pa pomembno povečamo njihovo funkcionalnost. Jurij Božič, direktor Elsing Inženiringa, podaja kratko novico o slovenskih navodilih za obratovanje in vzdrževanje elektromotornih pogonov R-NZM. Vili Granda, tehnični svetovalec za Ex področje, pa v svojem članku svetuje pri izbiri ustreznih senzorjev za izvedbo protieksplozijske zaščite “prisilno prezračevanje”.

Celoten Informator si lahko ogledate tukaj.

Elsing Inženiring Informator