Razstavo obiskali tudi ugledni gostje raz 0001 b

Razstavo obiskali tudi ugledni gostje

Uspešno odprli Elsingovo galerijo – Fotografska razstava bo na ogled še do konca avgusta

Minulo sredo je bilo na Elsingu živahno ob nenavadno pozni uri. Zvečer smo namreč odprli prvo razstavo, ki jo bo vse do konca avgusta gostila na novo urejena Elsingova galerija. Na naših stenah je našlo prostor 18 fotografij avtorja Alana Orliča Belšaka, ki lovi v fotografski objektiv zakulisje znane radijske oddaje Izštekani. Na Valu 202 jo že več kot 15 let pripravlja Jure Longyka, znani radijski glas, ki se je odprtja razstave tudi sam udeležil in fotografije dopolnil še z zanimivimi komentarji »v živo«.

Med gosti so bili poleg fotografov, sicer stanovskih kolegov avtorja, tudi nekateri glasbeniki – glavni »modeli« na fotografijah, kulturniki, Elsingovi sosedje in redki poslovni partnerji, ki smo jih najbolj pogrešali. Malo zaradi tega, ker nam je tako ušla ena redkih priložnosti za neformalni klepet, malo pa tudi zato, ker bi potrebovali še koga, ki bi nam pomagal sprazniti krožnike in kozarčke.

Razstavo si lahko ogledate še do konca avgusta, vsak delovnik, razen petka, med 15. in 18. uro.

Poleg fotografij, ki so že same zelo zgovorne, dodajo še eno zgodbo tudi podpisi pod fotografijami. Tako smo denimo izvedeli, da najboljši slovenski pihalec, Vasko Atanasovski, rad igra bos. Foto: Alan Orlič Belšak

Elsing Inženiring O podjetju